Medlemmer deltager GRATIS i kunstskolens online semestre

Udover alt det, du som medlem af kunstskolen har adgang til på medlemssiderne, får du - som ekstra bonus - også eksklusiv mulighed for at deltage GRATIS kunstskolens kompetenceskabende semestre.

På forsiden kan du altid se, når der er åbent for tilmeldinger til næste semester.

Kunstskolens semestre er online kunstkurser, som afholdes af forskellige anerkendte billedkunstnere.

Når du har gennemført et semester, – vil du have så stor og ny viden om det emne eller område, som semesteret omhandler, at du, når du omsætter den viden i dine egne værker, vil opleve, at ikke bare bliver dine værker bedre, det er også både sjovere og meget mere tilfredsstillende for dig at skabe dem.

Kursussiderne hvor semesteret vil blive afholdt, er bygget op præcis ligesom kunstskolens medlemssider og det er således nemt og overskueligt for dig at finde rundt.

Du bevarer din adgang til de semestre, du deltager i, lige så længe du er medlem af Kunstskolen Annes Atelier, så der er aldrig stress eller pres forbundet med at gennemføre et semester. - Du kan gøre det i præcis det tempo, der passer ind i dit liv og dine planer, så du kan roligt tilmelde dig.

Se glimt fra kunstskolens semestre her:

Kunstskolens semestre er opdelt i et antal moduler, som udkommer hver søndag i kursusperioden.

Når du tilmelder dig et semester, vil du straks modtage en mail med et direkte link til siderne, hvor kurset vil blive afholdt. Derefter vil du modtage mails med direkte links til kursusmodulerne, efterhånden som de udkommer, så du ikke går glip af noget.

Ønsker du at deltage i et eller flere semestre, skal du være medlem af kunstskolen og blot tilmelde dig semesteret, når vi åbner for tilmeldinger (inden tilmeldingsfristen udløber).


✓ Få kunstnerisk inspiration og nye lærerige input hver eneste måned✓ Bliv bedre til at male, tegne, forme og meget merePå “Tutorials”-siden finder du en række guides og trin for trin videovejledninger til, hvordan du kan bruge forskellige nyttige værktøjer i dit arbejde som kunstner.

Få billige kunstnerartikler og andre meget fordelagtige rabatterPanelet i Kunstskolen Annes Atelier besvarer dine spørgsmål.Loungen er kunstskolens sparringsforum, hvor du kan sparre med alle de andre kunstnere...

Deltag GRATIS i kunstskolens online semestre / kunstkurser


 

 
Bliv medlem af kunstskolen i dag
- og kom i gang med det samme:

 


 

Modtag vores e-bog "En kunstners 7 bud" ganske GRATIS.

 

Gratis e-bog: "En kunstners syv bud"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få straks vores e-bog "En kunstners syv bud"
ganske gratis.

.
Fornavn
Mailadresse