Denne måneds tema:
Begræns dig og få uendelig frihed

I dette tema kommer du med ind i Anne Juul Christophersens atelier, hvor Anne viser dig rundt og du får et grundigt indblik i, hvilke materialer hun bruger - og dermed også i, hvilke materialer hun ikke bruger.

At skabe kunst kræver nemlig ikke, at du har tusindvis af forskellige pensler, farver, lærreder, additiver, spartler, svampe osv. - Se med her og find ud af, hvorfor det faktisk kan være en fordel, ikke at have verdens største udvalg.

Se starten på denne måneds tema her - eller meld dig ind i kunstskolen nu og se hele temaet.

Se hele månedens tema

Få nye lærerige input hver eneste måned

Hver måned får du et nyt tema, som er smækfyldt med ny kunstnerisk inspiration og uundværlig viden til dig.

I nogle måneder byder temaet på konkrete værktøjer, i andre måneder lægger temaet op til en konstruktiv og måske øjenåbnende debat.

Temaerne giver dig et eksklusivt indblik i kunstbranchen, som ellers ville være umuligt at opnå.

Når du tilmelder dig kunstskolen, får du i øvrigt straks adgang til alle månedstemaer helt fra kunstskolen åbnede d. 1. januar 2013.

Vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang med at udvælge de teamer, du med fordel kan starte med at se.

Se uddrag af tidligere månedstemaer herunder:

 

➧ "I am the greatest":

➧ Censurerede udstillinger:

➧ Når du bliver ramt af stor kunst:

➧ Fra fritidskunstner til fuldtidskunstner:

➧ Tid til kunst:

 

Tilmeld dig kunstskolen nu
og se alle temaerne i fuld længde
- lige når det passer dig.

Klik her og kom videre med din kunst

➧ "Drop undskyldningerne":

➧ Det abstrakte landskab:

➧ Efter alle kunstens regler:

Herunder er alle kunstskolens temaer inddelt i kategorier.
Er du allerede medlem, så er det bare at klikke herunder på det tema, du gerne vil se.

Kunstnerportrætter

Tema om Camilla WestTema om Emil NoldeTema om Haugen SørensenTema om Haugen SørensenTema om Mette Rishøj og Jonas PihlTema fra Louisiana om Paula Modersohn-BeckerRama King Nash: Kunst uden grænserJonas PihlKunst har altid spillet en stor rolle i Lene Bodekær Herlers liv, men det var først da hun nærmede sig pensions-alderen, at hun for alvor begyndte at folde sig ud som udøvende kunstner, efter at have deltaget i et kursus hos Anne. I dag er Lene gået all in på kunsten og er også medejer af Galleri Guldgåsen i Svendborg. I dette tema skal du møde Lene og høre den inspirerende historie om hendes liv, hendes kunst, hendes galleri og om, hvorfor kunsten er så vigtig for hende i dag.Pendulet - et portræt af Anne Juul ChristophersenKaren BrinckAnn-Lisbeth SanvigKristian Vodder Svensson har efter eget udsagn været "en rod" i sine unge dage. I dette tema kommer du med helt tæt på Kristian, som fortæller hudløst ærligt om sine store store udfordringer i livet og om, hvordan hans rejse ind i kunsten har bragt ham til, hvor han er i dag - på den rigtige side af livet. Kristians historie er en fantastisk reminder til os alle om, at man kan opnå, hvad man sætter sig for at opnå - uanset dårlige odds og store bump på vejen.Mette Rishøj er født og opvokset i Randers og satsede oprindeligt på en uddannelse som pædagog. I dag er hun en af Danmarks mest anerkendte yngre billedkunstnere med atelier i hovedstaden og flere udstillinger bl.a. på prominente galleriadresser i Bredgade på sit cv. I denne måned deler Mette åbent og ærligt sine erfaringer med dig - og fortæller om at gå all in på kunsten - på godt og ondt, så du kan lade dig inspirere og selv blive bedre rustet til at opnå dine egne kunstneriske mål.

 

Kunsten som refugium

Tema om tid til kunstTema om flow og fordybelseTema om kunst og terapiTema om sårbarhedTema om at satse på kunstenTema om abstrakte landskaberKender du også godt angsten for det hvide lærred? Følelsen af at være tom for idéer - eller frustrationen over, ikke at kunne få udtrykt det på lærredet, som du gerne vil? Det gør det fleste. Ja, det gør vi nok alle. I dette tema drøfter vi, hvad der kan være årsagerne til denne følelse af "blokering" og hvordan du kan komme videre, så du slipper af med din "maleblokering".

 

Kunsten som levevej

Tema om Ann-Lisbeth SanvigTema om at skrive nyhedsbreveTema om at lave hjemmesideTema om at optimere hjemmesideTema om Mette Rishøj og Jonas PihlTema om at finde tid til kunstTema om at udstille kunstIndenfor alle brancher er der hierarkier - og kunstbranchen er ingen undtagelse. Nogle billedkunstnere befinder sig højere i hierarkiet end andre og det samme gør sig gældende for kunstmesser og ikke mindst kunstgallerier. Nogle har accepteret deres plads i hierarkiet og arbejder på at fastholde den plads, de har, imens mange arbejder hårdt for at bevæge sig opad i hierarkiet, men for at det kan lykkes, må man nødvendigvis vide, hvad der er op og hvad der er ned. Det er ganske umuligt, hvis man famler i blinde. I dette tema snakker vi om kunstens hierarkier og vi giver dig en række gode tips til, hvordan du kan få overblik over hierarkierne, så du kan arbejde for at opnå det, du gerne vil.Nå dine målDet sure med det søde - tema i Kunstskolen Annes AtelierI dette tema får du en lang række konkrete tips til, hvordan du kan bruge kameraet som et, ikke bare nyttigt, - men som et ganske uundværligt værktøj i dit arbejde som billedkunstner. Nej, det kræver ikke et dyrt spejlreflekskamera, selvom det naturligvis er super at have. Du kan nå rigtig langt med kameraet i din mobil, men det er altså langt fra ligegyldigt, hvordan du bruger det. I temaet her giver vi dig gode råd til, hvad du bør være opmærksom på, når du tager fotos, som skal bruges til at gøre potentielle kunder opmærksomme på dit kunstneriske virke på sociale medier, på din hjemmeside osv. Hvordan bør du tage fotos af dine malerier? Eller af dine skulpturer? På dine udstillinger? I dit atelier? Det er de små ting, der gør hele forskellen - så se med her og opdag, hvor meget du kan få ud af dit kamera.Ann-Lisbeth Sanvig

 

Inspiration og begreber

Tema om kunstnergrupperTema om arbejdet med en udstillingTema om kunstnerartiklerTema om inspiration, skitser og maleriTema om parafraserTema om portrætmaleriTema om grafikTema om inspiration og motivvalgTema om Camilla WestI dette tema kommer du med ind i Annes atelier, hvor Anne viser dig rundt og du får et grundigt indblik i, hvilke materialer hun bruger - og dermed også i, hvilke materialer hun ikke bruger. At skabe kunst kræver nemlig ikke, at du har tusindvis af forskellige pensler, farver, lærreder, additiver, spartler, svampe osv. - Se med her og find ud af, hvorfor det faktisk kan være en fordel, ikke at have verdens største udvalg.

 

Indblik i kunstbranchen

Tema om kunstbranchen med Tom JørgensenTema om censurerede udstillingerTema om kunstsamlereTema om kvalitet i kunstTema om kunstmesserTema om at udstille kunstIndenfor alle brancher er der hierarkier - og kunstbranchen er ingen undtagelse. Nogle billedkunstnere befinder sig højere i hierarkiet end andre og det samme gør sig gældende for kunstmesser og ikke mindst kunstgallerier. Nogle har accepteret deres plads i hierarkiet og arbejder på at fastholde den plads, de har, imens mange arbejder hårdt for at bevæge sig opad i hierarkiet, men for at det kan lykkes, må man nødvendigvis vide, hvad der er op og hvad der er ned. Det er ganske umuligt, hvis man famler i blinde. I dette tema snakker vi om kunstens hierarkier og vi giver dig en række gode tips til, hvordan du kan få overblik over hierarkierne, så du kan arbejde for at opnå det, du gerne vil.

 

Kunsthistorie

Tema om Emil NoldeTema med Ole LindboeTema om parafraserTema om portrætmaleriTema fra Louisiana om Paula Modersohn-BeckerEt inspirerende foredrag på Louisiana om Poul Gernes

 

Kunstkoncepter du kan deltage i

Tema om Artmoney med Lars Christian Kræmmertema om mail art med Caroline KrabbeTema om censurerede udstillingerTema om Liv i Ruden med Rikke Rivo


 

✓ Få kunstnerisk inspiration og nye lærerige input hver eneste måned✓ Bliv bedre til at male, tegne, forme og meget merePå “Tutorials”-siden finder du en række guides og trin for trin videovejledninger til, hvordan du kan bruge forskellige nyttige værktøjer i dit arbejde som kunstner.

Få billige kunstnerartikler og andre meget fordelagtige rabatterPanelet i Kunstskolen Annes Atelier besvarer dine spørgsmål.Loungen er kunstskolens sparringsforum, hvor du kan sparre med alle de andre kunstnere...

Deltag GRATIS i kunstskolens online semestre / kunstkurser


 

 
Bliv medlem af kunstskolen i dag
- og kom i gang med det samme:

 


 

Modtag vores e-bog "En kunstners 7 bud" ganske GRATIS.

Gratis e-bog: "En kunstners syv bud"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få straks vores e-bog "En kunstners syv bud"
ganske gratis.

.
Fornavn
Mailadresse