Kunstskolen & kunstnerfællesskabet Annes Ateliers
online mixed media kursus:

Flotte grafiske effekter

og kreative teknikker

- lige til at gå til

- med billedkunstner
Marisol Sánchez
som din underviser

 

Dyk ned i et kreativt univers sammen med billedkunstner og inspirerende underviser, Marisol Sanchez, i et fascinerende kursus, der guider dig gennem en verden af flotte grafiske effekter og kreative mixed media teknikker, hvor simple hverdags-materialer bliver til kunst.

 

Om din underviser, Marisol Sánchez

Med en baggrund indenfor billedkunst fra universitetet i Valencia, Spanien, er Marisol ikke bare en "almindelig" kunstner, - hun er en ekspert i at forvandle hverdagsmaterialer og naturfund til fine kunstværker.

Hendes evne til at skabe imponerende resultater med lettilgængelige materialer, som du ofte allerede har i dit hjem eller har fundet i naturen, er intet mindre end imponerende.

 

En verden af kreative muligheder

Lad dig føre ind i Marisols betagende univers, hvor du vil opdage hemmelighederne bag forskellige teknikker, som du nemt kan tage i brug hjemme i din egen stue eller atelier.

 

 

I kurset kommer du til at:

 

male med bobler: Lær at skabe betagende mønstre og motiver ved at "male" med bobler.

 

lave din egen Explosion Book: Marisol vil guide dig i at skabe en bog, der "eksploderer" med dine egne kunstværker og kreative udfoldelser.

 

lave tekstur med papruller: Oplev hvordan du kan lave betagende teksturer på baggrunde ved hjælp af noget så simpelt som papruller.

 

skabe kunst med silkepapir: Få indsigt i, hvordan silkepapir kan anvendes til at skabe smukke kunstværker med fascinerende teknikker og effekter.

 

lave grafisk tryk med hverdagsmaterialer: Marisol deler hemmelighederne bag at anvende Tetra Pak emballage og chipsposer til at skabe unikke og udtryksfulde billeder.

 

skabe monotypi med glas: Lær at frembringe enestående monotypi-tryk ved hjælp af en simpel glasplade, måske fra en gammel skifteramme.

 

arbejde med forskellige printteknikker med forskellige materialer: Marisol viser, hvordan man kan anvende plastik og oliefarver eller planteblade og akryl til at lave unikke tryk på papir.

 

arbejde med oliekridt og akvarel/blæk: Oplev hvordan man kan bruge kontrasten mellem materialer, der ikke blander sig, til at skabe fascinerende effekter og dybde i kunsten.

 

kaste dig ud i kombinationen akrylfarver og skocreme: Marisol deler teknikker til at udvikle kunstværker ved at bruge akrylfarver og skocreme på papir.

 

lave collage med kubistisk inspiration: Få inspiration fra kubismen og lær at skabe flotte collager med et moderne præg.

 

Gør det selv – med en ekspert ved din side

Marisol guider dig igennem alle teknikkerne og inspirerer dig med sin helt særlige tilgang til -og brug af materialer.

Dette kursus er, foruden at være en ganske særlig læringsoplevelse, også en rejse ind i en kreativ verden, hvor du opdager, hvordan dagligdags-genstande og enkle materialer kan blive til unikke kunstværker.

Tag med på eventyret og bring Marisols inspirerende og innovative mixed media teknikker ind i din egen kreative og kunstneriske praksis.

 

Ja tak

 

Jeg vil meget gerne med på

Marisols spændende mixed media kursus

Det er nødvendigt at være optaget i
Kunstskolen og Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, for at deltage i kurset.

Du kan du søge optagelse her:

 

Er du allerede optaget i
Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier,
så kan du gå direkte til kurset her:

Klik her for at gå direkte til din personlige kursusoversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål?

 

Måske sidder du med et par spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til os på:

kontakt@annes-atelier.dk

 

– men læs først vores svar på forskellige ofte stillede spørgsmål herunder.

 

Måske finder du allerede her svar på dit spørgsmål:

 

➞ Hvornår får jeg adgang til kurset?

Bliver du optaget, får du fuld adgang både til kursussiderne – samt alt materialet på kunstskolens medlemssider, straks efter din optagelse i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier.

 

➞ Skal jeg vise mine ting frem for jer og/eller for andre medlemmer?

Det er op til dig selv, om du har lyst til det, - men du vil helt sikkert få mest ud din deltagelse, hvis du også engagerer dig i fællesskabet.

Hele grundlaget for Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er netværk, åbenhed, hjælpsomhed. Vi kan opnå alting, hvis vi står sammen og hjælper hinanden.

Netværket inde i kunstskolen er i øvrigt legendarisk. Der sparres, gives feedback og udvikles i fællesskab, så det er meget inspirerende og lærerigt at deltage i.

 

➞ Foregår det online?

Ja, det hele foregår online, så du kan deltage, uanset hvor du befinder dig og når det passer dig.
Du har adgang 24/7.

 

➞ Hvis jeg bliver optaget i kunstskolen, - hvad er så inkluderet?

Hvis du bliver optaget, er alt inkluderet: Både deltagelse i dette kursus, fuld adgang til vores sparringsforum, medlemsrabatter, liste over udstillingssteder mm. og ikke mindst til al den undervisning mm. som er på kunstskolens medlemssider, som vi har produceret igennem de seneste 11 år.

 

➞ Jeg har ikke tid til at deltage før om nogle uger. Kan jeg stadig det?

Så længe du er medlem i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, har du også adgang til de kurser, du er tilmeldt, så det kan du godt, hvis du søger optagelse nu, ja.

 

➞ Hvad koster det?

Deltagelse i kunstskolen koster 250 kr. pr. måned.

Du kan søge optagelse her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/

 

➞ Hvorfor er der seks måneders binding?

Det er der, fordi vi vil sikre os, at dem vi optager i kunstskolen er dedikerede nok, til at vi kan hjælpe dem og det er man ikke, hvis man f.eks. kun har tænkt sig at deltage i et par måneder.

 

➞ Hvordan foregår det, når jeg søger optagelse?

Det kan du læse alt om her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@annes-atelier.dk.

 

➞ Hvordan fornyer eller afbryder jeg min deltagelse?

Din deltagelse starter den dato, du bliver optaget og din deltagelse fornyes månedligt, indtil du evt. vælger at stoppe.

Kontingentet betales månedligt samme dag i måneden, som den dag, du søger optagelse.

Du kan afbryde din deltagelse, ved at skrive til os på: kontakt@annes-atelier.dk. Vi skal blot have din opsigelse senest en hverdag inden fornyelsen af din deltagelse.

 

Her skal du møde Susanne Flodgaard. Susanne er billedkunstner og allerede med i kunstskolen.

Susanne fortæller:

”Kunstskolen tilbyder et forum og en platform, hvor kunstnere på alle niveauer kan mødes, sparre, dele viden, oplevelser og erfaringer med hinanden.

Og ikke mindst tilbydes der gode kurser og et konstant flow af innovative tiltag.

Anne og Jesper har formået at skabe en kunstskole hvor anerkendelse, rummelighed, ligefremhed, professionalitet og fagkompetence er i top."

- Billedkunstner Susanne Flodgaard