Opnå nye færdigheder

Deltag i kunstskolens online semestre og kursusforløb

Udover alt det, du som medlem af kunstskolen har adgang til på medlemssiderne, får du - som ekstra bonus - også eksklusiv mulighed for at deltage i kunstskolens semestre og kursusforløb.

På forsiden kan du altid se, når der er åbent for tilmeldinger til næste semester.

Semestre:
Kunstskolens semestre afholdes af anerkendte billedkunstnere, som præsenterer dig for - og hjælper dig til at træne specifikke færdigheder.
På den måde får du eksklusivt indblik i etablerede og anerkendte kunstneres arbejdsproces samt deres teknikker og tilgange til kunsten. En kæmpe hjælp og inspiration til enhver kunstner med ambitioner om at komme videre med kunsten.

Kursusforløb:
At begå dig – og at komme frem i kunstbranchen, indebærer rigtig meget andet og mere, end blot at arbejde med dine værker.

I kunstskolens kursusforløb giver vi dig, med udgangspunkt i kunstskolens materiale, trin for trin hjælp til at komme videre i dit kunstneriske virke. Du får i veltilrettelagte forløb helt konkrete anvisninger til, præcis hvad du bør gøre – og hvad du ikke bør gøre, for at opnå det, du gerne vil med din kunst som f.eks. samarbejde med gallerier, kontakt med kunder til dine værker med mere.

Du bevarer din adgang til de semestre og kursusforløb, du deltager i, lige så længe du er medlem i Kunstskolen Annes Atelier, så der er absolut ingen stress eller pres forbundet med din deltagelse. - Du kan gøre det i præcis det tempo, der passer ind i dit liv og dine planer, så du kan roligt tilmelde dig.

Ønsker du at deltage i et eller flere semestre / kursusforløb, skal du blot være medlem af kunstskolen og tilmelde dig kurset / semesteret, imens der er åbent for tilmeldinger.

Få også adgang til en perlerække fremvisninger at kunstneriske teknikker

Udover mulighed for at deltage i kunstskolens semestre og kursusforløb finder du også en lang række undervisningsvideoer, som lærer dig nye konkrete færdigheder, du kan lade dig inspirere af og inddrage i dit eget kunstneriske univers.

Vi giver dig helt unik mulighed for at være med, når dygtige kunstnere arbejder med deres værker og fortæller om og demonstrerer deres fremgangsmåder.

Uanset hvad din egen udtryksform er, er det yderst lærerigt og inspirerende at lære nye teknikker og udtryksformer at kende og i Kunstskolen Annes Atelier finder du undervisningsvideoer af oliemalere, skulptører, glaskunstnere, akrylmalere, tegnere mm.

Det ruster dig til at blive bedre til at male, tegne, forme – ja, til at tilegne dig de rigtige færdigheder, som du har brug for, for at kunne udfolde dig indenfor præcis den udtryksform, som du foretrækker.

Se eksempler på fremvisninger af kunstneriske teknikker herunder:

➧ Jonas Pihl forlænger tørretiden på akryl:

➧ Camilla West maler landskaber:

➧ Anne Katrine Sørensen - effekt med salt:

➧ Arne Haugen Sørensens akvarelteknik:

➧ Claes Otto Jennow laver collage:

Tilmeld dig kunstskolen nu
og se alle teknikkerne i fuld længde
og mange flere til
- lige når det passer dig.

Klik her og kom videre med din kunst

➧ Mette Rishøj viser forskellige effekter:

➧ Jan Klein laver collage på lærred:

➧ Rebekka Koefoed - glaskunst i kakler:


✓ Få kunstnerisk inspiration og nye lærerige input hver eneste måned✓ Få nye konkrete opfordringer og udfordringer hver måned, så du kan nå dine kunstneriske mål✓ Lad dig undervise af kunstscenens dygtigste kunstnere

✓ Spar penge på dine kunstnerartikler og få andre meget fordelagtige rabatter✓ Panelet i Kunstskolen Annes Atelier besvarer dine spørgsmål✓ Bliv en del af et enormt netværk af kunstnere, som hjælper hinanden


 

 
Bliv medlem af kunstskolen i dag
- og kom i gang med det samme: