Lukket for tilmeldinger

Kunstskolen Annes Ateliers online sommerseminarer ´14 og ´15

 

Sommerseminarerne er noget for dig, hvis:

✓ du gerne vil udfordres kunstnerisk.

 

 du vil prøve at arbejde udenfor dit normale område – og få nye input, du kan tilføre i din kunstneriske udvikling.du gerne vil kunne sparre med andre, der arbejder med de samme spændende kunstneriske opgaver som dig.

 

✓ du gerne vil have tid til fordybelse – men også til smil og grin.

 

✓ du gerne vil prøve at arbejde indenfor mange forskellige kunstneriske udtryksformer.

 

I løbet af semestrenes moduler bliver du introduceret for en række forskellige kunstneriske udtryksformer og teknikker, som du kan integrere i dit eget kunstneriske virke.

For eksempel kommer du til at arbejde med iscenesat portrætfoto, grafiske stempler, mail art og forskellige typer parafraser.

Du får også et grundigt indblik i inspirerende kunstnere som f.eks. Emil Nolde, Mordecai Ardon og Frida Kahlo.

Det hele ligger klar til dig i form af en række undervisningsvideoer fordelt over fem moduler i hvert semester – dvs. i alt 10 moduler, så det er nemt og overskueligt for dig at gå til, lige præcis når det passer dig.

 

 

 

Spørgsmål og svar om sommerseminarerne:

Er det altid noget med at male på lærred?

→  Nej, kunstskolens sommerseminar handler om, at du skal prøve at arbejde udenfor dit normale område og få nye input, som du kan tilføre i din kunstneriske udvikling.
Du kommer altså til at prøve at arbejde indenfor forskellige kunstneriske udtryksformer.

Får man et emne eller et materiale, man skal bruge?

→ Til hvert modul er der lavet en film, med komplet gennemgang af, hvad det er, du skal arbejde med.
Så snart du er tilmeldt sommerseminaret, kan du inde på sommerseminar-siden se en fuldkommen materialeoversigt, over hvad du skal bruge af materialer i de forskellige moduler.

 

Viser man sine ting frem for andre medlemmer?

→ Det er 100 % op til dig selv, om du har lyst til det.
Inde i sommerseminaret har vi nemlig et sparringsforum, hvor du er mere end velkommen til at lægge fotos op af dit arbejde fra de forskellige moduler - men det er helt op til dig.
I sparringsforumet kan du se, hvad de andre laver – og du har rig mulighed for at sparre omkring de forskellige moduler.

 

Jeg er på ferie, når to af modulerne starter, – kan jeg så godt nå at være med?

→ Det er slet ikke noget problem. Hvis du har internet, der hvor du holder ferie, kan du, hvis du har lyst, se modulerne dér og arbejde med de opgaver, der er tilknyttet.
Hvis det ikke kan lade sig gøre, så ligger modulerne lige så pænt og venter på dig, når du kommer hjem – og så kan du gennemføre dem i ro og mag og i lige præcis det tempo, der passer dig bedst.

 

Er det noget, der munder ud i en udstilling?

→ Nej, sommerseminaret handler meget mere om processen, eksperimentet og udviklingen i dit arbejde – og ikke om, at du skal lave noget klar til en udstilling.

 

Jeg har besøg af mine børnebørn det meste af sommeren, kan de være med til at lave opgaverne i sommerseminaret?

→ Ja, sommerseminaret er tilrettelagt således, at du virkelig kan rykke med din egen kunstneriske udvikling, – men på samme tid kan du sagtens gennemføre modulerne med f.eks. dine børnebørn eller børn. Modulerne bliver på den måde blot gennemført på forskellige niveauer.

 

Jeg har ikke tid til at gennemføre sommerseminaret før til september. Kan jeg stadig det så sent?

→ Jeps. Så længe du er medlem af Kunstskolen Annes Atelier, har du også adgang til de seminarer og semestre, du er tilmeldt.

Kan jeg overhovedet regne med at få noget af kvalitet, når det er så billigt, som jeres kunstskole er?

→ Vi kan godt forstå, du spørger, for det er meget billigt. Kunstskolen Annes Atelier – inklusiv vores forskellige seminarer og semestre står for høj kvalitet og stor professionalisme og det kan lade sig gøre, fordi Kunstskolen Annes Atelier er nordens største kunstskole.