Kunstskolen Annes Ateliers online kursus:

Skab mixed media
mirakler

- med billedkunstner

Christina Smith

som din underviser

Velkommen her i en fantastisk verden af mixed media, hvor dit kunstværk konstant kommer til at forme og transformere sig gennem dine hænder.

Billedkunstner Christina Smiths mixed media univers er nemlig et sted, hvor traditionelle regler møder det uforudsete og det eksperimentelle.

Christina åbner op for en verden, hvor materialer og medier smelter sammen og skaber uventede men fængslende resultater.

Hendes filosofiske og eksperimenterende tilgang til kunsten opfordrer til dybere refleksioner og autentiske selvfremstillinger, der kommer til at trænge gennem hvert af dine penselstrøg og materialevalg.

 

Et landskab fyldt med tips, tricks, og teknikker

I kurset vil Christina guide dig gennem et landskab fyldt med tips, tricks, og teknikker, som hun har perfektioneret igennem sit kunstneriske liv, så du bliver i stand til at skabe dine egne mixed media mirakler.

 

Uanset om du er begynder eller ej

I kurset kan du udforske og udvikle dit kreative og kunstneriske potentiale - uanset dit erfaringsniveau.

Kurset byder dig ind i en verden, hvor kreativitet, læring og fællesskab går hånd i hånd.

Med støttende vejledning og en inkluderende tilgang, bliver din kreative og kunstneriske rejse en inspirerende og berigende oplevelse, uanset om du er begynder eller erfaren.

 

Din underviser

Christina Smith der både er billedkunstner og præst, har dedikeret sit kunstneriske virke til at udforske og udvikle mixed media teknikker. Hendes filosofiske og frie tilgang til kunst er indbegrebet af skønhed i kaos og struktur. Christina er ikke blot kunstner, men også en formidabel formidler og underviser, der i dette forløb deler gavmildt ud af sin viden og erfaring med en blanding af blid vejledning og inspirerende udfordringer.

Med Christinas varme og ekspertise vil dette kursus ikke kun udstyre dig med nye færdigheder og teknikker inden for mixed media, men også give dig tilliden og friheden til at udtrykke din egen unikke stemme gennem dit arbejde. Christina guider dig skånsomt gennem dit eget kreative og kunstneriske landskab, hvor du opmuntres til at eksperimentere, reflektere og - vigtigst af alt; have det sjovt!

I kurset kommer du til at arbejde med:

Klip og collage:
Puslespillet uden billede: Dyk ned i processen, hvor motiverne finder deres plads gennem klip og sammensætning, og opdag skønheden i det uforudsete.

 

Orden i kaos:
Kreativ strukturering af universet: Udforsk kaos og struktur med Christina og lær, hvordan man kan male orden ud af uorden med strategiske teknikker og måske lidt hjælp fra en lille dreng og sort kalkmaling.

 

Lakering med art resin:
Glans og beskyttelse: Lær, hvordan du skaber en spejlblank overflade på dit værk, som både æstetisk og funktionelt indkapsler og beskytter dit kunstværk.

 

Baggrunde med kalkmaling (og andre sjove ting):
Kunsten at skabe stemning: Nyd at arbejde med lækre baggrunde og udforsk, hvordan forskellige vejrforhold kan inspirere dit kunstarbejde, både indendørs og udendørs.

 

Tegn og skriv på dit maleri:
Kombinerende kunstformer: Integrer tegning og tekst i dine malerier med en struktureret tilgang og nye metoder.

 

Små figurer med slagmetal på lærred:
Metallisk integration: Lær hvordan du integrerer figurer i slagmetal i dit maleri for at skabe unikke og fængslende effekter.

 

Christina Smiths "Skab mixed media mirakler" er mere end blot et kursus, - det er indgangen til en verden, hvor din kunst og din indre verden kan mødes og danse i en smuk symbiose.

Dette er din billet til en læringsrejse, hvor du vil opdage nye horisonter både i din kunst og kreativitet - og inden i dig selv.

Udforsk, skab, reflekter, og lad os sammen begive os ud på denne bemærkelsesværdige rejse.

Ja tak

Jeg vil meget gerne med på kurset,

så jeg kan lære at

skabe unikke mixed media værker

 

Det er nødvendigt at være optaget i
Kunstskolen og Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, for at deltage i kurset.

– så kan du søge optagelse her:

 

Er du allerede optaget i
Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier,
så kan du gå direkte til kurset her:

Klik her for at gå direkte til din personlige kursusoversigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål?

 

Måske sidder du med et par spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til os på:

kontakt@annes-atelier.dk

 

– men læs først vores svar på forskellige ofte stillede spørgsmål herunder.

 

Måske finder du allerede her svar på dit spørgsmål:

 

➞ Hvornår får jeg adgang til kurset?

Bliver du optaget, får du fuld adgang både til kursussiderne – samt alt materialet på kunstskolens medlemssider, straks efter din optagelse i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier.

 

➞ Skal jeg vise mine ting frem for jer og/eller for andre medlemmer?

Det er op til dig selv, om du har lyst til det, - men du vil helt sikkert få mest ud din deltagelse, hvis du også engagerer dig i fællesskabet.

Hele grundlaget for Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er netværk, åbenhed, hjælpsomhed. Vi kan opnå alting, hvis vi står sammen og hjælper hinanden.

Netværket inde i kunstskolen er i øvrigt legendarisk. Der sparres, gives feedback og udvikles i fællesskab, så det er meget inspirerende og lærerigt at deltage i.

 

➞ Foregår det online?

Ja, det hele foregår online, så du kan deltage, uanset hvor du befinder dig og når det passer dig.
Du har adgang 24/7.

 

➞ Hvis jeg bliver optaget i kunstskolen, - hvad er så inkluderet?

Hvis du bliver optaget, er alt inkluderet: Både deltagelse i dette kursus, fuld adgang til vores sparringsforum, medlemsrabatter, liste over udstillingssteder mm. og ikke mindst til al den undervisning mm. som er på kunstskolens medlemssider, som vi har produceret igennem de seneste 11 år.

 

➞ Jeg har ikke tid til at deltage før om nogle uger. Kan jeg stadig det?

Så længe du er medlem i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, har du også adgang til de kurser, du er tilmeldt, så det kan du godt, hvis du søger optagelse nu, ja.

 

➞ Hvad koster det?

Deltagelse i kunstskolen koster 250 kr. pr. måned.

Du kan søge optagelse her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/

 

➞ Hvorfor er der seks måneders binding?

Det er der, fordi vi vil sikre os, at dem vi optager i kunstskolen er dedikerede nok, til at vi kan hjælpe dem og det er man ikke, hvis man f.eks. kun har tænkt sig at deltage i et par måneder.

 

➞ Hvordan foregår det, når jeg søger optagelse?

Det kan du læse alt om her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@annes-atelier.dk.

 

➞ Hvordan fornyer eller afbryder jeg min deltagelse?

Din deltagelse starter den dato, du bliver optaget og din deltagelse fornyes månedligt, indtil du evt. vælger at stoppe.

Kontingentet betales månedligt samme dag i måneden, som den dag, du søger optagelse.

Du kan afbryde din deltagelse, ved at skrive til os på: kontakt@annes-atelier.dk. Vi skal blot have din opsigelse senest en hverdag inden fornyelsen af din deltagelse.

 

Her skal du møde Susanne Flodgaard. Susanne er billedkunstner og allerede med i kunstskolen.

Susanne fortæller:

”Kunstskolen tilbyder et forum og en platform, hvor kunstnere på alle niveauer kan mødes, sparre, dele viden, oplevelser og erfaringer med hinanden.

Og ikke mindst tilbydes der gode kurser og et konstant flow af innovative tiltag.

Anne og Jesper har formået at skabe en kunstskole hvor anerkendelse, rummelighed, ligefremhed, professionalitet og fagkompetence er i top."

- Billedkunstner Susanne Flodgaard