Få et stærkt netværk

 

I Kunstskolen Annes Atelier er der flere hundrede billedkunstnere på mange forskellige niveauer - lige fra nybegynderen til den etablerede kunstner.

I kunstskolens sparringsforum kan du sparre med alle de andre kunstnere, debattere, bede om feedback på dine værker, -og selv give feedback på andres værker, udveksle gode tips og tricks, udstillingsmuligheder og meget mere.

I modsætning til mange andre internet-fora, er der i kunstskolens sparringsforum altid en positiv og anerkendende tone, hvilket ordstyrerne er med til at sikre.

Selvom vi kan udrette meget på egen hånd, så er det først, når du får opbygget et solidt netværk, tingene virkelig begynder at ske.
Sammen står vi meget stærkere - og med hinandens hjælp kan vi hver især opnå meget mere, end vi kan alene.

Du kan møde nogle af kunstskolens medlemmer herinde under "Månedens kunstner".

Kunstskolen Annes Atelier danner de nødvendige trygge rammer for dig, der vil videre med din kunst

Vi har allerede hjulpet rigtig mange kunstnere med at finde:

modet til at søge optagelse på f.eks. censurerede udstillinger og samarbejde med gode gallerier - med succes.

viljen til at arbejde videre med kunsten.

 nye kollegaer/venner som sammen har stiftet kunstnergrupper.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.


 

✓ Få kunstnerisk inspiration og nye lærerige input hver eneste måned✓ Få nye konkrete opfordringer og udfordringer hver måned, så du kan nå dine kunstneriske mål✓ Lad dig undervise af kunstscenens dygtigste kunstnere

✓ Spar penge på dine kunstnerartikler og få andre meget fordelagtige rabatter✓ Panelet i Kunstskolen Annes Atelier besvarer dine spørgsmål✓ Bliv en del af et enormt netværk af kunstnere, som hjælper hinanden


 

 
Bliv medlem af kunstskolen i dag
- og kom i gang med det samme: