Ja tak,
jeg vil gerne videre med min kunst og kreativitet.

Det er vi glade for at høre.

Dét, at du prioriterer dig selv og din kreativitet, er et enormt vigtigt skridt at tage.
Nu er du klar til at komme videre med din kunst og din kreativitet.

Din investering er 250 kr. pr. måned med en binding på 6 måneder, - som udløser fuld adgang til kunstskolens medlemssider inkl. medlemsrabatter, sparring og netværksforum mm. i al den tid, du er med.

 

Sådan ansøger du om optagelse:

Udfyld din ansøgning i formularen ovenfor her på siden ved at fortælle om dig selv og din kunst/kreativitet og hvad du ønsker at opnå igennem kunstskolen.

Herefter modtager du en mail med et link til siden, hvor du fuldfører din ansøgning ved at indbetale 250 kr.
(Husk at tjekke din spammappe, hvis mailen ikke dukker op)

 

VED OPTAGELSE:
Bliver du optaget, vil de 250 kr. være betaling for din første måneds deltagelse.

VED AFVISNING:
Bliver din ansøgning afvist, vil du få det fulde beløb refunderet.

Vi vender tilbage til dig i løbet af 5 - 10 hverdage med besked, om vi kan tilbyde dig optagelse i kunstskolen.
- Vi vender evt. tilbage tidligere, hvis vi har brug for yderligere oplysninger.

 

Herunder fortæller billedkunstner Anne Juul Christophersen om, hvordan du skal ansøge, hvis du gerne vil deltage i kunstskolen.
Du kan besøge Annes egen kunstner-hjemmeside her.

Vores ambitionsniveau er skyhøjt
– både for kunstskolen og i særdeleshed for dig, der deltager.

Efter i godt 11 år at have produceret og tilføjet undervisning til kunstskolen med en enormt bred vifte af professionelle undervisere, som hver især er specialister på hvert deres individuelle område – samt med det stærke kunstnernetværk og givende sparringsforum vi har bygget op med årene, er vi gået hen og er blevet landets absolut bedste, mest rummelige og alsidige kunstskole - og måske det eneste reelle alternativ til kunstakademiet – og det har vi tænkt os at fortsætte med.

Prisen er sat, så alle kan være med – og idet vi er online og tilgængelige 24/7, er ingen begrænsede af, om de arbejder om dagen eller om natten, - eller om de bor i midten af hovedstaden eller om de bor i en lille landsby i Sydvestjylland, som vi selv gør.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Her skal du møde Eva Colstrup. Eva er billedkunstner og allerede optaget i kunstskolen.

Eva fortæller:

Jeres helt store styrke er kunstskolens alsidighed og jeres personligheder. I indbyder til tillid og I brænder lige gennem skærmen. Skulle vi evt være i tvivl om, om vi er gode nok, overbeviser I os om, at vi er fantastiske. Det er helt specielt.

Vi føler os alle som en del af jeres familie, tilhører alle det samme fællesskab, uanset om vi lige er poppet ind eller har været med siden 2013. Her er alle lige og der er plads til alle.

Vi finder konstant ny viden og får nye ideer uanset om vi er nybegyndere eller proff., uanset om vi maler akvarel, pastel, olie, acryl eller noget helt andet.

Alsidigheden er fantastisk. Den ene dag har jeg lyst til undervisning og taler hul på det, jeg brænder for lige nu, den næste dag har jeg brug for at sparre med andre eller få bedømt mit billede. Den tredje dag vil jeg ”besøge” en kunstner og være med på en tur i atelieret. Det er også muligt, jeg leder efter ligesindede, som jeg kan male med - eller måske har jeg brug for at købe eller sælge noget maling som andre lige køber/sælger.

Alt dette - og endnu mere - får vi i kunstskolen. Det findes ikke andre steder.

Prisen?  - Jo den er heller ikke ringe!

- Billedkunstner Eva Colstrup

Eva Colstrup

Eva foran et af sine værker