Er du billedkunstner

- eller anden kunstfaglig person

og kan du formidle din viden?

Så mangler vi dig!

 

 

Annes Atelier

 

 

Vi søger freelance

kunstundervisere / kunstformidlere

 

 

Om Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier

Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er en online kunstskole.

Vi har eksisteret siden 1. januar 2013 og er i dag nordens største kunstskole med medlemmer fra hele norden – samt mange andre spændende steder i verden. - Når tingene foregår online, kan alle være med uanset bopæl, så længe der bare er adgang til internettet.

 

Vi søger

Vi søger dygtige kunstnere eller andre, der har et indgående kendskab til kunst og kunstverdenen, med noget på hjerte, - som kan undervise og ikke er bange for at dele ud.

Al undervisning i kunstskolen & kunstnerfællesskabet er videobaseret.

Du skal derfor både kunne formidle og filme det imens. Du kommer til at arbejde hjemmefra eller i dit atelier / værksted, - som det passer dig bedst.

Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier står for høj faglighed.

Vi er altid ærlige, autentiske og levende i vores formidling – og det er selvfølgelig også nødvendigt, at du er det i dine videoer.

At dele ud og være åben er et anker i kunstskolen og vi er derfor rigtig glade for og ikke mindst enormt stolte af, at en lang række hamrende dygtige, professionelle og dejlige kunstnere og sågar en topdygtig kunstanmelder allerede har takket ja til at samarbejde med kunstskolen og dele ud af deres kunstneriske viden og erfaringer til stor glæde og gavn for alle vores medlemmer.

Vi vil gerne have endnu flere freelance kunstundervisere med ombord, således vores undervisningsudbud i kunstskolen bliver endnu større og endnu mere alsidigt.

 

Dig

For os er CV, alder og køn uden betydning.

Det, der virkelig tæller er:

● At du har noget på hjerte.

● At du elsker - og mestrer det, du laver.

● At du kan formidle din viden, så du og dit budskab brænder igennem på skærmen.

 

SÅ:

- Er du selv kunstner, eller har du indgående kendskab til et eller flere områder indenfor kunst og kunstverdenen, og kunne tænke dig at samarbejde med os i kunstskolen & kunstnerfællesskabet?

– Så send os en mail på kontakt@annes-atelier.dk og fortæl lidt om dig selv - om dit kunstneriske virke og om, hvad du gerne vil undervise i.

 

Freelancestillingen er selvfølgelig lønnet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen

Jesper og Anne Juul Christophersen
Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier

www.annes-atelier.dk