Udtalelser
Det siger kunstskolens medlemmer:

Anette Daugaard-Hansen

Anette Daugaard-Hansen

Anette Daugaard-Hansen

”Hvor er jeg glad for, jeg er blevet medlem på Annes kunstskole. Det er simpelthen det bedste, der er sket for mig i årevis. Og jeg spurgte mig selv straks bagefter, hvorfor jeg ikke havde gjort det noget før.

Jeg er næsten blevet afhængig af jer. Jeg har set jeres videoer om og om igen. Bliv endelig ved med at sende videoer ud.

Hjemme hos mig kører de tit i baggrunden, nogle gange betyder det ikke så meget, hvad de handler om. Du (Anne) og Jesper giver mig SÅ meget energi og gåpåmod. Min mand er begyndt at vænne sig til, I altid kører i baggrunden:) ha ha

Jeg har malet altid, men sidste sommer besluttede jeg mig for at gå all in. Dog arb imens.

Bliv ved med at sende videoer. I er SÅ skønne. Endelig er der nogen, der snakker om de emner, jeg har gået og tænkt på i så lang tid. Kan godt lide, når I giver gode råd og tager emner op.

Ros, ros og ros til jer.”

Janni Nyby

Janni Nyby

Janni Nyby

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig den kæmpe palette af viden, indsigt og læring, der stilles til rådighed i et totalt inviterende og varmt fællesskab. Det er vidunderligt, at Kunstskolen Annes Atelier åbner og giver indblik i en på mange måder lidt ”lukket verden”, og super generøst uddeler og mangfoldiggør erfaringer og gode råd.

Kunstskolen Annes Atelier har, for mig at se, skabt et nyt og anderledes tværgående forum i kunstens verden, der udfordrer ”plejer” og traditionelle forståelser, og som har mod til at kradse i tabuer og dele med andre til fælles bedste – super stærkt gået Anne, Jesper og alle andre involverede.

Vibeke Dandanell Bording

Vibeke Dandanell Bording

Vibeke Dandanell Bording

Jeg er lige blevet medlem på din/jeres kunstskole og er ovenud begejstret for alle jeres berigende råd og vejledning. Ret generøst og stort af dig at dele ud af din egen dyrtkøbte erfaring, synes jeg. Tusind tak for det! Det er lige den hjælp, mange af os har brug for i den lidt ensomme proces det er at være kunstner…

Også tak for jeres både inspirerende og jordnære måde at formidle viden på, så alle kan forstå det.

Jeg har nu set en del af jeres videoer igennem med forskellige temaer og fælles for dem alle er, at du og Jesper rammer en rigtig fin balance imellem det personlige og faglige. Personlige på den måde, at I igennem jeres ping pong og kærlige dialog og indbyrdes øjenkontakt inviterer os ind i en mere personlig og hjemlig ramme, uden på nogen måde at gå på kompromis med fagligheden og temaet.

Som at komme på besøg i et gæstfrit hjem med gode servicerende værter, som er garant for den gode stemning og det udbytte og den berigelse, man glad går hjem med. Opfyldt, mæt af både god mad, god samtale og med yderligere bevidsthed.

Måske en lidt mærkelig sammenligning, men det er den følelse, jeg sidder tilbage med efter jeres videoer. Tak?

Kommunikation betyder egentlig: At gøre FÆLLES og det er det, I gør på så flot vis, ved at DELE jeres viden med alle os andre!”

Maria Christina Ytterberg

Maria Christina Ytterberg

Maria Christina Ytterberg

”Aldrig havde jeg troet, at jeg ville få SÅ meget ud af at være medlem.

Lettilgængelige råd/film/kurser som alligevel har tyngde og dybde og så jer to aldeles vidunderlige, sjove og hjertevarme mennesker.

Jeg føler mig som en del af et fællesskab  TAK for det 

Christina Smith

Christina Smith

Christina Smith

“Et vanvittigt gavmildt og givende forum, der rummer HELE kunsterlivet – lige fra at dele glæden over det vellykkede værk – til konstruktiv feedback på frustrationen over det mislykkede – til fuldkommen lavpraktisk hjælp med moms, fotografering m.m.

En guldgrube af kærlige los i røven og 1:1 rutevejledning gennem kunstjunglen.”

Gitte Valentiner-Branth

Gitte Valentiner-Branth

Gitte Valentiner-Branth

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig at få de månedlige input med meget relevante emner som interesserer mig som billedkunstner. Det kan være en teknik, jeg måske ikke lige kendte, en kunstner som jeg ikke kendte til og ikke mindst, at få hørt de problemstillinger, som vi nok alle sammen sidder med, blive vendt og drejet og måske forklaret, så man kan få en klarhed på nogle af dem.

Det synes jeg er mega fedt.

Anne er god til at få belyst mange vinkler af det at være billedkunstner, og jeg bliver ”ramt” gang på gang af emnerne.

Jeg synes, det er skønt at få de input og rart at tænke, jamen der er andre, der tænker lige som mig – og der er andre, der har de samme udfordringer, som jeg sidder med.”

Bettina Dorvil

Bettina Dorvil

Bettina Dorvil

”Jeg er rigtig glad for at være med i Kunstskolen Annes Atelier.

Det er så inspirerende at se de små videoer og lære noget nyt hele tiden. Ikke mindst af alle de andre medlemmer..

Jeg synes, det er skønt, at jeg igennem Kunstskolen Annes Atelier hører om de forskellige muligheder – f.eks aktuelle censurerede udstillinger, der kan søges ind på osv.

I de perioder hvor jeg ikke har tid til at arbejde aktivt med maleriet, er det fantastisk rart at kunne følge med i Kunstskolen Annes Atelier og føle, at jeg stadig er i kontakt med kunstverdenen på den måde.”

Mete Dahlstrøm de Vroom

Mete Dahlstrøm de Vroom

Mete Dahlstrøm de Vroom

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig uden tvivl det kæmpe fællesskab og netværk det har skabt, med andre omkring kunsten.

Desuden giver det mig et gigantisk spark, til at komme videre med mere seriøse og målrettede beslutninger om, hvad jeg vil med min kunst.

Jeg har været med i Kunstskolen Annes Atelier næsten fra starten og blev topglad, da jeg meldte mig ind i kunstskolen. Man føler sig utrolig velkommen og her er både plads til nybegynderen og den professionelle. Det giver en unik bred vifte af muligheder for at hjælpe, dele muligheder og viden med hinanden.

Jeg har nu fundet sammen med 7 andre i kunstgruppen ARTes.

At være ombord i fællesskibet med Anne og Jesper ved rorpinden, er et bjerg af gaver, der kan pakkes ud, præcis når man har tid og lyst. Man bliver udfordret og tilbudt nye muligheder. Anne og Jesper sejler skuden vidt, men sikkert omkring. En fantastisk rejse at være med på. De er et super dygtigt og seriøst makkerpar, til stor glæde for mange mennesker.”

Charlotte Bjørlig

Charlotte Bjørlig

Charlotte Bjørlig

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig den fantastiske kombination af højt professionelt niveau og usnobbet jordbundenhed.

Der er gode råd at hente, inspirerende temaer og langt mere læsestof, end der er tid til at fordybe sig i.

Der er mulighed for at netværke og få feedback af gode mennesker på tværs af stil.

Jeg tror ikke, der findes et tilsvarende kunstnerfællesskab og da slet ikke med så fantastiske kaptajner som Anne og Jesper ved roret.”

Josef Kowalski

Josef Kowalski

Josef Kowalski

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, inspirationen fra andre kunstnere.

Mangfoldigheden og det unikke, som jeg ser hos hver enkelt, er en stor oplevelse. Det er vigtigt for mig at være en del af dette store interesseforum og dele/ få del i de mange forslag og input til ny teknikker, farver og andre medier, som løbende præsenteres.”

Gigi Gigja

Gigi Gigja

Gigi Gigja

”Det bedste ved kunstskolen Annes Atelier er for mig, at kurserne kommer vidt omkring, månedens temaer er gode, og at det hele er tilgængeligt online, når jeg har tid og lyst til at lære nyt.”

Karen Brinck

Karen Brinck

Karen Brinck

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at være en del af fællesskabet. Det er et opslagsværk for kunstnere på alle niveauer.

Jeg glæder mig til at få tid til at nærstudere alle de fantastiske kurser, der bliver udbudt. Jeg har fået nogle skønne dejlige venskaber og jeg elsker Anne og Jesper for deres ligefremme måde at være på.

Kunstskolen Annes Atelier er så professionelt.”

Annette Holst Mikkelsen

Annette Holst Mikkelsen

Annette Holst Mikkelsen

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at jeg har lært så mange dejlige mennesker at kende, der deler min passion, og som jeg kan udvikle mig sammen med.

Hver måned bliver man præsenteret for et nyt tema, en ny teknik og lærer en ny spændende kunstner at kende.

Derudover har medlemskabet af Kunstskolen Annes Atelier også givet mig mod på at tage initiativ til en kunstnergruppe med navnet ARTes, hvor alle medlemmer er kunstnere, der er med i Kunstskolen Annes Atelier.”

Charlotte Bergstrøm

Charlotte Bergstrøm

Charlotte Bergstrøm

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at jeg kan få det kreative miljø, som jeg har savnet, når jeg går alene og arbejder med min kunst.

Derudover er det så skønt, at der er kommet dette sted, hvor alle kan dele deres erfaringer og give gode råd, så man ikke behøver lave alt fodarbejdet alene hele tiden.”

Iben Warburg

Iben Warburg

Iben Warburg

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at det åbner for uanede muligheder – lærdom, sparring, netværk og ahaoplevelser.

Jeg har mødt nogle fantastiske søde mennesker gennem Kunstskolen Annes Atelier, fundet nogle at dele den her verden med og fundet ud af, at jeg ikke er den eneste, der har brug for hjælp ind imellem.”

Jan Winther Jensen

Jan Winther Jensen

Jan Winther Jensen

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig uden tvivl det netværk, jeg nu er blevet en del af. Det er netværket, hvor jeg på den ene side har Annes og Jespers professionelle tilgang til kunstskolen, og samtidigt har lært mange dejlige mennesker at kende.

Sammen har vi vores fællesskab i passionen for kunsten, hvor vi, som udøvende kunstnere, men også som nydere af kunst og hinandens fællesskab, kan dyrke vores lidenskab.”

Benita Mølgaard

Benita Mølgaard

Benita Mølgaard

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig den alsidige viden jeg har mulighed for at tilegne mig.

Jeg har været med fra starten, og jeg kan huske jeg tænkte, at jeg nok ville melde mig ud efter 5-6 måneder, for så var emnerne nok udtømte, men der bliver ved med at komme det ene mere spændende emne efter det andet. 
Desuden også kvaliteten af de oplæg Anne og Jesper udgiver.”

Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig loungen, panelet, feedbacken, månedens tema og teknik og og og… Det bedste er, at kunne se, at der er andre derude, der har det ligesom jeg og er i samme situation kunstnerisk.

Ikke at være alene og vide, at der er nogen at spørge, hvis man bliver i tvivl.

Efter at jeg er blevet medlem af Kunstskolen Annes Atelier, har jeg virkeligt rykket mig kunstnerisk og personligt.

Det har virkeligt hjulpet mig til at finde mit udtryk og givet mig blod på tanden til at ville meget, meget mere.”

Gitte Degnemark

Gitte Degnemark

Gitte Degnemark

”Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at den holder min daglige ”kunstgryde” i kog. Hvad gør det, at man bor i udkantsdanmark, når man er medlem af et super godt og inspirerende online-kunstnerfællesskab, som holder en opdateret på, hvad der rør sig.

Alle kan være med – uanset kunstnerisk niveau.

Og jeg tror godt, at jeg på vegne af alle medlemmer kan sige, at vi alle nyder godt af den positive, åbne, ærlige og ganske usnobbede ånd, som hersker i Kunstskolen Annes Atelier.”

Rita Andersson

Rita Andersson

Rita Andersson

“Tak for et fantastisk godt medlemskab hos jer – I kører det suverænt godt og professionelt, og giver så mange guldkorn til mig.

Hele konceptet med, at jeg får nye input fra jer, som jeg kan vende tilbage til, når det passer ind i mit program, ja det er guld værd.
Så tusind tak til jer begge.”

”Tusind tak for jeres entusiasme for kunstskolen, det er bare så fantastisk at opleve, at I brænder så meget for projektet.

Det kommer alle vi medlemmer til gode.

Jeg er ikke den, der er god til at komme på kurser og male på kommando, jeg skal have min sjæl med, når jeg maler – og derfor er jeres form for kursus lige det, der passer til mit behov. Jeg læser rigtig meget faglitteratur omkring billedkunst, men det er nu rigtig rart at få både audio- og visuelle data fyldt på hjernen. Så et rigtig stort skulderklap til jer begge – både for indhold og kvaliteten på optagelserne.”

Susanne Flodgaard

Susanne Flodgaard

Susanne Flodgaard

“Jeg har været med fra starten af og det at være en del af Kunstskolen Annes Atelier har givet mig et godt skub og understøttet min kunstneriske proces, som jeg ikke ville have været foruden. Det har skærpet min seriøsitet og målrettethed med min kunst. Kunstskolen har desuden bragt mig sammen med nogle skønne mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt.Kunstnersammenslutningen KIF – Kunst i Felten ville eksempelvis aldrig have set dagens lys, hvis ikke Kunstskolen Annes Atelier havde eksisteret. Et stort tak for det.

Kunstskolen er et overflødighedshorn for alle, der er eller gerne vil være udøvende kunstner. Kunstskolen tilbyder et forum og en platform, hvor kunstnere på alle niveauer kan mødes, sparre, dele viden, oplevelser og erfaringer med hinanden. Og ikke mindst tilbydes der gode kurser og et konstant flow af innovative tiltag. Anne og Jesper har formået at skabe en kunstskole hvor anerkendelse, rummelighed, ligefremhed, professionalitet og fagkompetence er i top.”

Jette Liisborg

Jette Liisborg

Jette Liisborg

“Mit medlemsskab er blevet finanseret af det beløb, jeg plejede at købe ugeblade for – det var vist i foråret 2015 og hold da kæft, hvor har jeg fået meget viden om kunst ud af det sølle beløb, siden jeg blev meldt ind.
Nu vil jeg lægge en flaske champagne på køl, så den er klar, når jeg skal nyde min næste succes, som er at have 2 serier på ialt 6 billeder færdige til “Kunst i laden”.
Elin Arianson

Elin Arianson

Elin Arianson

“Jeg vil bare fortelle hvor glad jeg er for å ha funnet Annes Atelier – og for at jeg er blitt medlem her ! Jeg er stum av beundring for alle de flotte ressursene som finnes her inne ! I øyeblikket har jeg problemer med å få gjort andre ting enn å bare utforske alle de spennende temaer og veiledninger og diskusjoner og …. ja der er ikke grenser for hva jeg finner her ?
Jeg bor langt på landet – i en pitteliten bygd på Vestlandet i Norge. Her er langt til alt. Og plutselig har jeg fått alt sammen hjem til meg gjennom min pc !
Jeg som hadde bestemt meg for aldri mer å melde meg på nettkurs – det har jeg gjort et par ganger før – og de pengene kunne jeg likegjerne kastet ut gjennom vinduet…….Men et eller annet gjorde at jeg flere ganger vendte tilbake til invitasjonen om å melde meg på som deltaker i Annes Atelier. Jeg tror det var noe med måten Anne og Jesper presenterte seg og sitt arbeid på. Så blide og så entusiastiske,- det virket som de virkelig mente at de hadde noe de ville bidra med!
Jeg som til vanlig sitter for meg selv i mitt atelier føler plutselig at jeg er blitt en del av noe større ! Nå nyter jeg å få undervisning rett inn i mitt atelier, og jeg bestemmer selv når jeg vil ha pause;)
TUSEN TAKK  Anne og Jesper!
“.
Rebekka Koefoed

Rebekka Koefoed

Rebekka Koefoed

“Da Kunstskolen Annes Atelier kun var ca. 14. dage gammelt, i 2013, faldt jeg ved et tilfælde over dette forum. Et tilfælde, som skulle vise sig at forandre hele min tilgang til dét at VÆRE kunstner, hvilket jeg på dette tidspunkt havde meget svært ved – på trods af, at jeg havde været etableret i eget værksted siden 2007, var jeg jo stadig ”bare” autodidakt, uden den store udstillingserfaring.

Dét at finde en vidensbank, en støtte og opbakning til at udvikle mit mod, selvtillid og en gradvis tro på, at det var mere end i orden at turde bevæge mig fremad! At få flyttet min egen opfattelse af MIG SELV som kunstner og at få dét ”på plads”….har været banebrydende for mig! TAK!

Da jeg første gang skimmede siderne, tænkte jeg, jamen jeg er jo ikke maler, så hmm.. er dette mon noget for mig? Men, jeg havde nogle spørgsmål, bl.a. vedrørende mit kunstneriske udtryk, som jeg tænkte at jeg kunne prøve at få besvaret i dette forum.. og jeg fik en så superfin sparring tilbage fra Anne – et tiltrængt boost til selvtilliden, og bum! Så var jeg hooked!

Jeg vil lige nævne nogle af de ting jeg bl.a har fået mod på, efter mit møde med Kunstskolen Annes Atelier:

1. Har bla. fået udbygget mit kunstnerkollega-netværk, i stor stil. Alene i dette forum, men så er jeg også med i gruppen KIF, hvor vi alle er medlemmer i Annes. Vi bor fordelt rundt i hele landet og havde nok aldrig fundet sammen ellers! Vi har bl.a haft flere store fællesudstillinger i de sidste par år…

2. Er via Kunstskolen Annes Atelier, blevet bekendt med konceptet og dermed også, medlem af; Artmoney.org – som har givet SÅ meget igen af, mere netværk, også længere væk, udstillinger i udlandet, god udbredelse af min kunst/jeg sælger godt.

3. Mod til at søge censurerede udstillinger – den første jeg søgte (på Annes opfordring) var HCA udstillingen i Odense, hvor jeg simpelthen også rendte med 1. prisen på kr. 10.000.-! Hvis ikke dét er motiverende, så véd jeg ikk…

4. Senest i januar i år, var jeg bevilget et Artist in Residency i Berlin og var afsted i en hel måned – en rigtig go’ og berigende oplevelse, jeg aldrig før (min nye selvtillid som Kunstner, bl.a. takket været Kunstskolen Annes Atelier) ville have turde ansøge om! Jeg brugte bl.a de lange aftener, i mit spartanske værelse, med at se ALLE de super-veltilrettelagte videos og temaudsendelser, der er at finde på Kunstskolen Annes Atelier! Faktisk helt fantastisk at have TID og RO, til at få fulgt op på alt dén gode viden, der hér bliver øset ud af! TAK igen…”


Du er også velkommen i Kunstskolen Annes Atelier:

Klik her og kom videre med din kunst


Find din vej i kunstjunglen med Kunstskolen Annes Atelier

Online kunstskole

Kunstskolen Annes Atelier er en online kunstskole, hvilket betyder, at alt materialet ligger klar til dig på internettet.

Det vil sige, at du kan bruge Kunstskolen Annes Atelier, hvor som helst og når som helst du er i nærheden af en computer, iPad, smartphone osv.

Få større kunstnerisk frihed i Kunstskolen Annes Atelier

✓ 24 timer i døgnet 365 dage om året

Det er altså fuldstændig underordnet, om du bor i Tønder eller i Tokyo, for uanset hvor i verden du befinder dig, er kunstskolen åben 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Du har fuld adgang til hele Kunstskolen Annes Atelier i samme øjeblik, du tilmelder dig.

Kom videre med din kunst i Kunstskolen Annes Atelier

✓ Præcis når det passer dig

Og det bedste af det hele er, at du inde i Kunstskolen Annes Atelier kan lære nyt, blive inspireret, netværke med andre, blive klogere, gå på opdagelse og udvikle dig som billedkunstner i lige præcis det tempo, som passer dig og lige præcis når det passer dig.

Brug kunstskolen på både din PC, iPad, smartphone osv.