Hanne Sønder er månedens kunstner i Kunstskolen Annes Atelier

Hanne Sønder

Marts måneds kunstner i

Kunstskolen Annes Atelier:

Hanne Sønder

Vi har startet på ti sætninger, som månedens kunstner fuldfører og uddyber.

Mit navn er Hanne Sønder og jeg er amatørkunstner fordi, jeg elsker at male malerier. Det er især portrætter, jeg har været optaget af, samt naturmalerier fra Italien og en del sø-malerier og hav-malerier.

Jeg har været kunstner siden...

Jeg har altid tegnet og malet meget, lige siden jeg var helt lille og især siden 2000, har jeg malet en hel del oliemalerier, og endnu mere efter jeg gik på pension for 6 år siden. Jeg har været på malerferier i alt 10 gange i Italien i Ligurien og fået undervisning af en professionel svensk kunstner, Bertil Petterson.

 

En typisk dag hvor jeg arbejder med min kunst foregår sådan: Jeg har hele tiden forskellige ideer til, hvad jeg gerne vil male og så kan det sagtens være, at det ændrer sig undervejs. Jeg har et atelier, hvor mit grej kan stå fremme og det fremmer maleprocessen.

Det bedste jeg ved, er at gå på kunstudstillinger og lade mig inspirere af, hvad andre laver, noget af det kan jeg tage med i mine malerier. Jeg går på tegne/malekursus om vinteren og er med i en lokal amatørkunstnergruppe, endelig maler jeg af og til med et par malerveninder.

Det værste jeg ved, er hvis jeg bliver forstyrret, hvis jeg er i malerflow og jeg er ikke god til at snakke, samtidig med at jeg maler. Det virker meget forstyrrende på mig.

Jeg er blevet allermest inspireret af naturen og andre mennesker, samt min svenske malelærer Bertil Petterson og Bent Bjerge, min tegne og malelærer og jeg har god opbakning fra min familie. Især min mormor var meget kreativ og inspirerende.

Hanne Sønder er månedens kunstner i Kunstskolen Annes Atelier

Værk af Hanne Sønder

 

Hanne Sønder er månedens kunstner i Kunstskolen Annes Atelier

Værk af Hanne Sønder

Om 5 år vil du kunne opleve mine værker på en udstilling i det hus/kontorhotel, hvor jeg bor. Lige nu er der et par malerier og det vil jeg gerne udvide og invitere til fernisering en eftermiddag, når jeg er klar. Det er et kontorhotel i 4 etager og der rig mulighed for at udstille i de forskellige rum og konferencelokaler.

For mig er god kunst noget, jeg føler mig godt tilpas med at se på og det må også gerne skabe en undren og appellere til fantasien.

Det bedste ved Kunstskolen Annes Atelier er for mig, at det giver inspiration og lyst til at prøve noget nyt. Sjovt at se hvordan andre arbejder med helt forskellige teknikker.

Det bedste råd jeg har til andre kunstnere er: Giv dig tid til at male og prioriter malerkunsten og sørg for opbakning fra omgivelserne.

Kunstskolen Annes Atelier:

Få indblik i kunstbranchen

 Træn og opnå nye kunstneriske færdigheder

Bliv udfordret og nå dine mål

Få et stærkt netværk

 Fordelagtige medlemsrabatter på dine kunstnerartikler, kunstkurser mm. for medlemmer af Kunstskolen Annes Atelier

Få svar i Kunstskolen Annes Atelier på alt det, du ikke finder svaret på andre steder


 

Du er også velkommen i Kunstskolen Annes Atelier:

Klik her og kom videre med din kunst